Sølvi Ellinora

My life on a plate

Statens blåstempling

Så er tredje samtale i tredje fase af adoptionsgodkendelsen overstået.

Socialrådgiveren ser heldigvis ingenting i vejen for, at vores godkendelse går direkte igennem. Så når hun har fået skrevet referat (om 3-4 uger – I kid you not) så går sagen i adoptionsrådet, og så får vi Statens godkendelse.

Det er en meget spøjs oplevelse, at Staten skal vurdere en. Jeg kan sagtens forstå, at der skal være en vis sikkerhed for, at adoptivbørnene får så gode muligheder som overhovedet muligt. Det anfægter jeg bestemt ikke. Og i den sammenhæng kunne de måske godt gå endnu tættere på.

Det er bare underligt, at et menneske, man slet ikke kender, f.eks. skal vurdere, om den selvudvikling, man har været igennem oven på en kaotisk barndom, er god nok. At en anden skal vurdere, om der stadig er dramaer, der kan have indflydelse på barnets opvækst.

Der har været meget fokus på vores barndom. For mig er det ekstra interessant, fordi jeg ved, at egen opvækst sjældent er vejen ind i problemerne i de familier, jeg arbejder med. Altså de familier, der er i gang med 2. eller 3. runde betydelige parforhold. Der ligger stien (ofte) et helt andet sted. Men det er en helt anden historie, som foregår ovre på den anden side.

Så mangler snart kun sidste hurdle. 100.000 kroner…

Reklamer

Single Post Navigation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: