Sølvi Ellinora

My life on a plate

Kvinders opgave

“So it is the job of women – and that means you and me Mma – to find out what our husbands really want to do, and then to tell them about it. That is our job, I think, Mma.”

Først og fremmest, så elsker jeg serien om Mma Ramotswe, der er stifter af The No. 1 Ladies’ Detective Agency i Gabarone, Botswana. Serien er vist nok klassificeret som krimi, men det er en overdrivelse af dimensioner.

Der sker ikke meget.

Denne her seneste handler om én meget simpel sag. En anden handler om assistentens blå sko. Og ikke meget andet end det.

Kedeligt? Slet ikke. Det driver med humor.

Og så til det der citat, for det er der også lige en pointe med. På den ene side så er det et meget tydeligt eksempel på den fine humor i bogen. (Som er skrevet af en mand.)

På den anden side, så oplever jeg stadig kvinder, der har det sådan. (Det er jo også derfor, det er sjovt.) Kvinder der er sikre på, at de inderst inde ved, hvordan deres mænd har det.

Tit rammer de jo rigtigt. Men det er vel ikke nok til at tage mandens stemme fra ham. Eller hvad? Hermed endnu en opfordring til at udforske mandens sind. Der ligger gode ting og venter.

Om ikke andet, så tjek denne her serie af bøger ud. Med titler så skønne som “Tears of the Giraffe”, “The Kalahari Typing School for Men”, “In the Company ogf Cheerful Ladies”, “Blue Shoes and Happiness” og flere i samme stil.

Reklamer

Single Post Navigation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: